Referenser

 

Tack för underbara dagar.

Om alla hem vore som detta skulle vi ha fred på jorden och alla få leva i paradiset.

/ Susanna & Vianne DANMARK

¤

Dear Katrin, you are an angel for all of us who want to learn to live healthier and better life!

Thank you so much, for support, wisdom, positive attitude and all good food!!

Your work Katrin is so full of love and good energy! Ouer group was great and Eriks lessions gave new thoughts!

Helena FINLAND

¤

Katrin, we love your beautiful clean energy. Thank you for welcoming us to you wonderful loving center, we had such a wonderful time, thank you /

Matthew Monarch, USA, autor to Rawspirit & Raw succes ( www.rawspirit.org , www.therawfoodworld.com )

Angela Stokes- Monarch, USA,  autor ( www.rawreform.com )

¤

Thanks for a week full of love of Living Foods. You are truly the most enthoustiastic evangilizers I had the honour of meeting.

You will be an important source of distibuting the living food message over Europe.

You make truly gourmet living food which was the reason that I was a LF sceptic. Was very impressed and inspired.

Thanks Vincent with family, Holland


¤

Det har varit givande 2 veckor i detta vackra hus! Alla dessa underbart goda maträtter har inspirerat mig till en mer varierad Levande föda vardag.

Mina 3 föregående månader med LF visade att min ryggsäck väsentligt minskade och dessa 2 veckor på 100% LF har jag inte haft ont alls och minskat sjukgymnastiken med 25%. Det är underbart.

Efter att gått 100% LF har mensvärken försvunnit. Det som förut helt däckat mig en hel dag varje månad.

Tack för allt och lycka till med framtiden! // Karin

¤

Vi änlände en vacker sensommarkväll & har fått i oss mycket närande genom Dig Katrin! Tack också för behaglig & vacker miljö.

- Studietförbundet med hälsofrämjandet Falköping 2009

¤

Tack för all underbar mat & för att ni fick oss att känna oss så välkomna!

- Tidningen HÄLSA på besök 2006

¤

Tack för en lärorik praktik tid, Lycka till i framtiden. Med styrka & glädje

// Erica Plamcrantz 2006 ( www.rawfoodbyerica.se )

¤

Kära Katrin

Levande Föda, underbart gott och fint för kroppen.

Må lycka dansa genom allt Du leker

// Katarina DiLeva ( www.katarinadileva.se )


¤

Gissa vem

som saknade en Yoga-kompis.

 

Gissa vem

som saknade er frukost.

 

Gissa vem

som satt på en stubbe i skogen och lät bara tårarna rinna. Inte vilka tårar som helst.

Varmt tack !

¤

 

I mitten av juni hade jag förmånen att få vistas i tio dagar på Levande Föda Kur-och kursgård, som drivs av Katrin Petersson. Den ligger i en lugn och trivsam miljö, alldeles vid havet och nära till strövområden, vilket bidrar till att göra den perfekt för sitt ändamål.

Katrin ledde en kurs i levande föda, och samtidigt fick vi under de första tre dagarna träna oss i Yoga med hjälp av Richard Liljenberg, yoga-, meditationslärare och massör. Under de resterande sju dagarna deltog vi också i en kurs i självläkningslära av Naprapat Eric Karlsson.

Den trivsamma atmosfär som Katrin skapar omkring sig genom sitt säkra och lugna sätt och sin fasta ledning gör att man har lätt att acklimatisera sig på kursgården. Man märker också snart att hon besitter gedigna kunskaper i ämnet "levande föda". Förutom själva tillagningen av maten lär hon ut detaljer och fakta, som man bör känna till när man använder denna kosthållning i det dagliga livet. En del lektioner innehöll t ex groddning och odling av vetegräs, solrosfrön o dyl, andra mjölksyrning, osv. 

Det serverades i allmänhet tre mål mat om dagen. Har du problem, som t ex reumatism, diabetes eller allergi av något slag, anpassar Katrin maten efter dina önskemål. I allmänhet passar dock maten, som för övrigt smakar fantastiskt bra, alla kategorier. Den är nämligen både ekologisk, vegansk och glutenfri, samt rå, förstås. Man får t o m sova mellan ekologiska lakan.

Vetegräsjuice ingick i terapin. Något man kunde välja mot en extra kostnad var däremot en djupreningskur. Den valde jag att genomgå och den gick ut på att tarmsystemet och lever samt galla skulle rensas och renas. Det kändes som om den gjorde nytta även om en del droppar, som skulle intas ett par gånger om dagen, smakade beskt, för att inte säga äckligt. Men ont ska ju med ont fördrivas, som det heter, så det var bara att blunda och svälja. Jag kan varmt rekommendera kuren.  

Kursen i självläkningslära var också informativ och bra. Den var synnerligen omfattande och innehöll, förutom självläkning och dess historik, bl a kännedom om ätliga växter, hur man ska hålla vikten, hålla sig frisk, mm. För var och en som är intresserad av sin egen och andras hälsa är detta en viktig och angelägen kurs.

Förutom kursen i 'self-healing' hade Eric ryggymnastik med oss varje morgon. Det skulle naturligtvis vara utmärkt om man kunde ta sig samman och göra detta på egen hand varje morgon. Samtidigt kanske man behöver en instruktör som rättar ens rörelser om de skulle vara felaktiga.

Sammanfattningsvis var hela vistelsen på Väddö underbar, och vi som var där, såväl instruktörer, som kursdeltagare och praktikanter var som en hel familj under de tio dagar vi hade tillsammans.

Birgitta Carp

Med författare till boken "Recept på naturligtvis"